Kjøp saker
1, det menneskelige instinktet av selv-beskyttelse, øyne når sterkt lys, eleven vil naturligvis være mindre, i øynene til den ultrafiolett energireduksjon, når det er ingen anti-UV briller, utvidede pupiller, kombinert med glass ikke har isolere virkningene av ultrafiolett stråling, når øynene åpne døren og la UV inn, skade på øynene.cheap oakley sunglasses
2, solbriller kan blokkere UV, legges et spesielt belegg på linser, mindreverdige solbriller i stedet for å blokkere ultrafiolette stråler, linsen transmisjon nedgang og gjøre elevene større, UV vil være et stort antall objekter som er lansert i, skade til øynene. I tillegg gjøre dårlig kvalitet linser også personen vises øye tretthet symptomer som søvnløshet, kvalme, glemsel.
3, Sun linse farge lys grå, Tan eller lys av paecilomyces fumosoroseus til en overlegen, etterfulgt av grønt, gult, blå, rød bare brukes som et solarium eller snøen.
4, med bil er det best å bruke polarisert solbriller, fordi de svekke den sterkt lys gjenskinn.cheap eyeglasses
Etter 5, dersom du briller Sun, andre kan tydelig se øynene, deretter objektivet er for lys.
6, når solen går ned, er det best å fjerne solbriller, ellers vår visjon vil bli påvirket i svakt lys.
7, til vanlige butikken Velg vanlig fabrikken produksjon med anti-UV solbriller.
8, Velg Merk linsens overflate.
9, ansikter en slip av en person som er egnet for rundt rammen solbriller.oakley outlet
10, når du kjøper solbriller, ifølge dommer avhengig av om det er klart. Du ønsker å kjøpe kvalitet solbriller, optisk Professional bare å være i stand til å gjøre er å lagre, formelle butikken for å kjøpe solbriller.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits